Kovácsné Dr. Gál Gabriella

 

Ez a tapasztalat e-mailben jött Pécsről!

Kovácsné dr Gál Gabriella, Kovács Szilveszter felesége. Kovács Szilveszter 2011 évben kinyilvánított véleményét a MATUZALEM készítményekről a videós tapasztalatok alatt nézheti és halgathatja meg.

Kedves András!

2015 májusában egy borzalmas betegség támadta meg szervezetemet , bakteriális endocarditisnek diagnosztizálták, amely megtámadta az aortabillentyűmet, minek következtében műbillentyűt kaptam. Műtét után a baktérium megtámadta a tüdőmet, ami súlyos tüdőgyulladáshoz vezetett. Ez a gyulladás majdnem az életembe került, mivel levegőt sem kaptam, a veséim , a gyomrom, és a bélrendszerem  is leállt.

70 napig voltam az intenzív osztályon, ebből 25 napig mélyaltatásban.

Majd miután felkeltettek, gyomorszondán keresztül kaptam a táplálékot, és ezen keresztül kaptam por formában vízben oldva a Matuzalem tablettát, amit először napi kettő, majd egy hónapra rá napi egy darab volt.


A MATUZALEM az immunrendszeremet nagy sebességgel hozta fel, látványosan történt a felgyógyulásom. Jelenleg napi 1 db-ot szedek belőle. Szerencsésnek érzem magam amiért sikerült kigyógyulnom ebből a makacs, és rendkívül veszélyes betegségből.


Kovácsné Dr. Gál Gabriella