Mit jelent a (NE IO) és amit még tudnia kell!

NEGATÍV IONOK (NE IO) - ÉLETÜNK VITAMINJAI (Nikola Tesla)

A negatív ionok energiahordozók a testben, nélkülük az élet nem lehetséges. Az élet meghatározása pontosan a szervezetben rejlik, az élő szervezet azon képességében, hogy mozgassa az anyag, az energia és az információ egységeit, ami intelligenssé, fejlődésre és továbbfejlődésre késztet bennünket. Rendelkezünk gondolkodási képességgel, az intelligencia és a szabad akarat tulajdonságával, mert van egy részecske, a negatív ion, amely az energia elemi egysége. Ez pedig a neion (stabil negatív ion). A neion a természet természetes része, és azt feltétlenül tartalmaznia kell. Minden egyensúly és homeosztázis (anyagcsere) is ettől függ. Az oxidációs-redukciós potenciálunk is egyetemesen működik, ami a kiegyensúlyozott vagy sérült anyagcsere jele és ez által, mindenünk kialakulása. A kísérleti nukleáris fizika aktív tudományának, az orvostudománynak és különösen a természet élő erejének egyesítésével egyedi termékeket fejlesztettek ki, két élvonalbeli technológia - az életmolekula (camelia sinensis) és a negatív ionok környezete - kombinálásával.

A készítmény negatív redoxot (úgynevezett OPR) potenciált termel, és negatív energiaértéke (-mEv) csökkenti a magas pozitív (oxidációs) potenciál hatást. A negatív ionok környezete támogatja az egyes komponensek (flavonoidok, vitaminok, ásványi anyagok) hatását, elősegítik a hatóanyagok a sejtekbe történő hatékonyabb behatolást.

Ugyanakkor sokan ismerik a negatív ionokat termelő eszközök különböző formái, például a hidrogénezett-víz, az ózonizátor és hasonlók hatását. Mely az egyik változat. Formák teljesen egyediek. Hosszú ideig megőrzik potenciáljukat, ami alapvető különbség, és teljesen természetes a szervezet számára.

A természetben negatív ionok képződnek viharok idején, ahol erős villám csap le, hatalmas kinetikus sokkok során, mint például vízesések, tengeri hullámok, ahol ez a lenyűgöző dinamika szó szerint magas pályára hozza az elektront - kívül helyezi a molekulán, és így nyilvánul meg negatív redox. Stabilizálni tudták, és tudományos kutatásokkal maximálisan utánozták azt a folyamatot, amelyet az Anyatermészet az élet létrehozására és a Földön tartására használ.

A testben minden a plusz és a mínusz egyensúlyán alapul. A szervezeten belüli rendellenességeket a fellépő energiahiány (kibillent egyensúlyi helyzet) okozza. Az orvostudományban ezt a folyamatot néma gyulladásnak és metabolikus szindrómának nevezik. Ez a szervezet alapvető fizikai problémája, és ezt tükrözi a teljes biokémia.

A NE IO matuzalem kapszula esetében a negatív ion stabilizált hordozókkal, szabad elektronnal,  az élet és elemi aktivitás abszolút alfa - omega progressziója.

A táplálék-kiegészítők és kozmetikumok területén termékeket természetesen szűrik, hogy töblet negatív ionokat tartalmazzanak, és így negatív redoxpotenciált hozzanak létre, hogy jelentősen csökkentsék a pozitív ionok oxidációs potenciálját széles pH-tartományban (savasság - semlegesség - lúgosság).

Az életmolekula (camelia sinsnsis fekete teafa és tealevél kivonat) egy speciális flavonoid, amely gyakorlatilag a szervezet legtöbb folyamatában részt vesz. Erős antioxidáns, mely fiziológiailag közvetíti a természetes anyagok nagyszámú hatását a szervezetben.

A NE IO technológiával (negatív ionok) és az életmolekula (camelia sinensis, speciális flavonoid) kombinálásával egyedülálló technológiát valósítottak meg. Termékek kizárólag természetes anyagok kiegészítésével készülnek, amelyek ezt az előnyt felhasználva erőteljesen befolyásolják az élet minőségét.

 Az egészség és a szépség belülről fakad, és egyedülálló, negatív-ionos technológia segítségével hozzájárulhatunk szervezetünk kívül-belüli fiatalításhoz.

MINDEN, AMIT TANULTUNK, a TERMÉSZETBŐL, A MEGÁLLAPÍTOTT TÖRVÉ- NYEK MEGÉRTÉSÉBŐL SZÁRMAZIK. NEM TUDUNK MINDENT, DE MINDEN LÉPÉS, HOGY TUDJUK, HOGY AZ EMBEREK SEGÍTÉSE, NAGY ÖRÖM ÉS ELŐNY MINDENKINEK.

Mit jelent az egészség?

Semmiképp sem a betegség hiányát. Sokkal inkább a betegség megfejtésének és megoldásának a tudománya. Az ember azt hiszi, hogy egyszer eljön az életében az a pillanat, amikor kitör az egészség. Aznap kiül a napos tengerpartra, hideg sörrel a kezében, és azt mondja: egészséges vagyok. Hosszú küzdelem és sok pénz árán eljutott ebbe a paradicsomi állapotba, és innentől kezdve pedig nem kell foglalkoznia saját magával. Ez azonban nem igaz. Az egészség nem statikus állapot, hanem dinamikus folyamat. Az egészség az a képesség, hogy meg tudunk gyógyulni. Az egészség nem azt jelenti, hogy állunk egy helyben, hanem azt, hogy tudunk járni. Az egészség a járás képessége. A gyógyítás pedig nem azt jelenti, hogy néha halat adunk az állandóan éhes embernek, hanem adunk neki hálót, és megtanítjuk vele halat fogni, hogy aztán ne legyen ránk szorulva többé, hanem legyen önellátó..

Mit jelent a gyógyítás?

A gyógyítás fogalma még nem tisztázott sem az emberek sem az orvosok többségének a gondolatvilágában. A gyógyítás nem a betegség eltussolása, a tünetek elnyomása. Teljesen más.
„Be kell végre látnunk, hogy egy embert meggyógyítani nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget. A gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el.” (Kurt Tepperwein, forrás Gézsi Andrásné Márta, Dr. Fövényi József: Testsúlycsökkentő program c. könyve).

A fenti anyag a http://maga-a-valosag.com/?page_id=5340 oldalról van kimásolva!

A kutató orvosok, biológusok és más tudósok szerint az élő szervezet az őt alkotó sejtjeinek él! Hiszen a sejtjeik helyes működése az élet alapvető feltétele!

Ebből következik, hogy azért táplálkozunk mert élünk és azért élünk mert táplálkozunk!

Normál helyzetben minden sejtünk elektromos potenciálja egyensúlyi helyzetben van! Jelen van a közmondás szerinti arany középút! Ha ez megváltozik akkor kezdődnek a bajok!

Hogy kezdődnek a betegségek?

Kivétel nélkül minden betegség, vagy állapot változás (csökkent teljesítőképesség) sejtszinten keletkezik. Ha egy sejtünket, vagy sejtcsoportot valamilyen támadás éri és a szervezet védekező rendszere azt nem tudja semlegesíteni a sejt, vagy sejtcsoport kibillen az egyensúlyi helyzetéből és a feladatát a sérülés súlyosságától függően csőkkentett módban tudja csak ellátni. Ha ezt, a sejtek repair (javító) rendszere nem tudja vissza állítani, vagy a visszavonhatatlanul sérült sejteket a központi idegrendszer nem tudja eltávolítani akkor marad a csökkentett üzemmód, vagyis az a terület már nem fog kifogástalanul működni. Nagyobb baj akkor van, ha az idegrendszer is sérül, mely sok esetben sejtek és a központi idegrendszer közti információ vesztést is eredményezhet. Pl.: nem jut el a központi idegrendszerhez a sérült sejt, vagy sejtek jelzése.

Hogyan és mitől sérülhetnek sejtjeink?

Kívülről szervezetbe bekerült káros mikroorganizmusok, vírusok és más  káros anyagok, valamint a belsőleg az anyagcsere folyamatok során képződő nemkívánatos vegyületek, reaktív anyagok - a védekező rendszer csökkent hatásfoka miatt - kötődnek a sejtek receptoraihoz, melynek eredménye a csökkentett üzemmód, vagyis valamilyen gyengébb állapot, vagy kezdődő betegség, ami akár végzetes is lehet.

A MATUZALEM készítmények hatóanyaga ezeket a károsító anyagok egy részét képes megkötni és a még károsodott, de még reverzibilis (visszafordítható) sejtek egyensúlyi helyzetét is képes visszaállítani.

Ezekről a folyamatokról bővebben a Flavonoidokról és a Matuzalemről címek alatt olvashat, illetve a PREZI-vel készített bemutató, oktató anyag megnézésével tájékozódhat!

A megítélt WIPO díj nem véletlen!

Tudományos kísérletek és vizsgálatok során mérésekkel bizonyították a MATUZALEM® készítményekben alkalmazott molekulák védelmi és kiemelkedő antioxidáns hatását. Képesek megvédeni a sejtmagban lévő DNS-t, megakadályozva annak degenerálódását, valamint szabad elektronjaik (forgás/grammonként 1018-1022 ) és igen kis molekula tömegük (5000 Dalton) révén képesek helyreállítani a sejtek és azok alkotóelemeinek elektromos potenciálját, vagyis az egyensúlyi helyzetet, az arany középutat, a helyes működést! Az inhibició (gátlás) mértéke 50-60 %. A vizsgálatok alapján, az egyik leghatékonyabb antioxidánsként ismert E vitamin vízben oldódó változatához képest (trolox) a MATUZALEM® hatóanyaga annak 10,5 szerese. A SOD hoz (superoxid dizmutáz enzim) viszonyított aktivitása a legrosszabb mért eredmény szerint is  több mint 67%.  További kiemelkedő tulajdonsága, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által termelt „L” típusú szabadgyököket nem semlegesíti, valamint elektront nem csak megkötni, hanem visszapótolni is képes.

A termék hatóanyagát világszabadalom védi.

Miért is fontosak a fentiek?

Mint azt a bevezető részben is említésre került, az élő szervezet felépítése minden esetben sejtek szerveződésének következményei. Az emberi szervezet sejtjei, receptoraikat alkotó elektronjaik segítségével az idegrendszeren keresztül egymással és a központi vezérléssel is kommunikálnak. A sejeket pedig molekulák halmazai alkotják, melyek alapjai szén atomok. Az atomok belsejét pedig protonok és neutronok, a külsejét pedig elektronok alkotják. Ezért fontos a MATUZALEM készítmény forgás/grammonkénti elektron száma! (1018-1022 ), hiszen a MATUZALEM hatóanyaga a rendet szubatomi szinten rendezi az élő szervezetekben!