Fogyasztási tanácsok!

 

 

Ha Ön egészséges és egészségét a NE IO matuzalem® kapszula fogyasztásával szeretné tovább megőrizni, valamint életkora eléri a 30 évet akkor Önnek kéthavonta 1 doboz 
NE IO matuzalem® , 30+30 kapszula elfogyasztása javasolt.

 

           Egy doboz 30 darab olajos és 30 darab por alakú kapszulát tartalmaz.

A tkapszulák kétféleképpen szedhetőek:

 1. Egy hónap szedés, egy hónap szünet
  Minden hónapban 15 napig 1+1 kapszulát bevenni. Így nincs hosszabb szünet a kapszulák szedése között. (Pl: minden hónap 1-15 között, így nem felejti el az ember)

 2. Húsz és harminc év közötti életkorban a kúrák közötti időszak 2-3 hónappal kitolható illetve 1-1 hónap a 15 napos szedési rendben is kimaradhat.

  Ha a NE IO matuzalem® fogyasztása közben az eddigiekhez képest furcsa dolgokat érez (pl. egyes területeken, vagy szerveknél enyhe fájdalomérzet, műtéti hely átmeneti érzékenyé válása, hascsikarás jellegű panaszok, széklet bűzössé válása, esetenként különös fejfájás) akkor a NE IO matuzalem® hatóanyaga elkezdte a nagytakarítást. Ezek az érzésnek a keletkezéstől számított harmadik, negyedik nap elmúlnak. Ilyen esetekben ajánlott a kúrát további doboz elfogyasztásával megtoldani.
  Ha Ön koránál fogva valamilyen, hosszabb ideje szinten tartott betegségben, vagy betegségekben szenved, és úgy dönt, hogy a NE IO matuzalem® készítmény segítségével is kíván javítani egészségügyi helyzetén akkor az elején a kapszula szedését sűríteni kell. Ilyen esetekben, főleg 60 év felett ajánlott két doboz (60 nap) egymás utáni elfogyasztása, majd a fenntartó adag (2 havonta 1 doboz kapszula, vagy a havi 15+15 kapszula) szedése következik.
  Ha Ön idegrendszeri betegségben szenved (kivétel a végleges bénaság) akkor lehetőleg orvosi kontrol mellett legalább két doboz egymás utáni fogyasztása javasolt, majd az állapotjavulás határozza meg a további szedési javaslatot.
  Ha Ön olyan betegségben szenved, mely sejtek degenerálódásának, illetve mutációjának következménye (ilyenek a tumoros betegségek is), akkor (az eddigi tapasztalatok alapján) szigorúan hat doboz egymás utáni, vagyis legalább 180 napon keresztüli NE IO matuzalem® fogyasztás javasolt.  Ebben az esetben mindenképpen ajánlott a menet közbeni orvosi ellenőrzés az eredmények kontrolálására. Az eredmények birtokában dönthet, hogy folytatja tovább a kúrát, vagy áttér a két, vagy háromhavonkénti, egészség megőrző kúrára.

 3. Figyelem: ha Önnek már valamelyik létfontosságú szerve egyáltalán nem, vagy csak nagyon kismértékben rendelkezik reverzibilis (visszafordítható) sejttel, akkor kizárólag orvosa előzetes tájékoztatásával, illetve véleményének kikérésével fogyassza a NE IO matuzale®-et!

  NE IO matuzalem® szedésekor a következőkre kell számítani.

  Nem általánosan, de sok esetben az első három, négy tabletta fogyasztása esetén, a  beteg terület (daganatos betegek esetében az esetlegesen meglévő áttéteknél), vagy műtét helyén  még ha az, korábbi is - kisebb, nagyobb de elviselhető fájdalomérzet jelentkezhet mely a kúra folytatása során elmúlik. Ez hasonló ahhoz a jelenséghez, mely a lázas betegeknél minden esetben előfordul. A betegeknél, amikor elkezdik az antibiotikum szedését a láz minimum 0,5 fokkal felemelkedik, majd csökken és az esetek döntő többségében a beteg gyógyulni kezd. A NE IO matuzalem® esetében is hasonló jelenség  játszódik le. Ha a helyi fájdalmak tartósnak bizonyulnak, kivizsgálás végett feltétlen forduljon orvosához. Cukorbetegek esetében a kúra idején átmenetileg a cukorszint megnőhet, de a szokásos panaszok nem jelentkeznek. Nőgyógyászati ciszta esetén, amely nem hormonális eredetű, a beteg terület az első öt napban még érzékeny és általában a hetedik, tizedik nap körül kiürül. (ilyen esetekben a kúrát a következő hónapban ajánlatos megismételni). A NE IO matuzalem® honlapján a tapasztalatok cím alatt olvashatja orvosok és egyes emberek saját kezűleg írt, vagy aláírt véleményét a NE IO matuzalem®-ről.

  Az emberi szervezet csodálatos. Az egészséges emberben jelen van a harmónia, a mindenre kiterjedő belső odafigyelés és kontrol. Amikor ez az összhang valamilyen külső, vagy belső hatásra megbomlik és azt a szervezet már önmagától nem képes helyrehozni, jönnek a kisebb nagyobb egészségügyi problémák. A NE IO matuzalem® hosszú távon képes a szervezet belső harmóniájának megőrzésére.

  További orvosi információ, a megyénkénti tanácsadók císzó alatt található Orvosoktól kapható! (Budapest, Pest, Somogy, Borsod és Heves megyéknél)